IKLAN

Followers

Friday, December 30, 2011

Apa kerja the Rock sebelum jadi wresler?

Pasal kedai mamak selalu buka WWE ... itu sebab The Rock impikan menjadi wresler ...


teh dan teh o ais

Wednesday, December 7, 2011

Cara Nak Tahu Tanda Wanita Masih Dara


Rekahan Bibir
Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut
Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung
Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel-sel punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari-lari dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang-goyang. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Telinga
Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Tumit
Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.

Ini hanyalah kaedah-kaedah untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara-dara yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.

Pipi
Jika pipi gadis itu licin, gebu dan kemerah-merahan serta tidak langsung memakai peralatan solek seperti pemerah pipi, bedak atau cecair pelembab muka, bermakna gadis itu masih berdara.

Gadis yang berdara selalunya tidak suka mengenakan make up. Terdapat juga gadis yang masih suci suka bermake-up, tatepi cara mereka bermake up tidak terlalu menonjol seperti seseorang yang ingin memikat lelaki. Sebagai contohnya sesetengah GRO, bohsia atau pelacur. Mereka akan mengenakan make up keterlaluan kerana mahukan diri mereka kelihatan jelita. tetapi disebalik kejelitaan mereka terserlah suatu rahsia, jelas mereka bukanlah lagi wanita bermaruah.

Pada raut pipi gadis yang masih dara, kelihatan merah apabila disentuh lelaki yang bukan muhrim. Terkadang raut wajah mereka menjadi merah apabila berbual atau berhadapan dengan lelaki. Mereka agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan lelaki. Berbanding dengan wanita yang tidak berdara. Mudah sahaja mereka menyesuaikan diri dengan lelaki. Bagi yang sudah berumah tangga, kerana mereka sudah biasa dengan suami mereka. Tetapi pada golongan sebaliknya kerana mereka telah hilang dara dan sensitiviti dengan lelaki kerana sebab-sebabnya yang tadinya.

Kelihatan beberapa garis melintang pada pipi kiri dan kanan seseorang gadis yang telah berhubungan. Jika seseorang itu mempunyai lesung pipi, lesung pipinya kelihatan melekuk ke dalam dan terserlah kejelitaannya. Berbeza dengan gadis yang sudah pernah berhubung, lesung pipinya tidak terlalu dalam dan sisi lekukan itu diikuti dengan garisan yang menyambung lesung pipinya. Garis ini menunjukkan mereka telah tiada dara.

Telinga
Ketiadaan dara juga dapat dilihat dengan meneliti bentuk pada bahagian telinga kanan dan kirinya. Sedikit anak rambut akan kelihatan sebelah pipinya. Anak rambut ini berjuntai dan lembut serta halus. Anak rambut wanita pula tidak berdaya dan seolah-olah tidak bermaya serta tidak lembut lagi. Ini dapat dilihat jelas jika anak rambut itu ditiup angin. Ia mudah terselerak dan agak tidak teratur ketika ditiup angin dan apabila anak rambut itu kembali pada posisi asalnya. Pipi sisi anak rambut ini juga dilihat agak lebam dan ianya simbol wanita itu telah berkahwin.

Hidung
Hidung sesorang itu juga mampu menunjukkan samada dia pernah disentuh atau tidak. Hidung seorang gadis akan kelihatan menarik dan cantik. kedudukannya juga molek. Di hujung hidungnya kelihatan kemerah-merahan. Ini bukan kerena dia selsema atau ada masalah hidung tetapi ini kerena darah banyak tertumpu pada hidungnya. Jika anda masih dara, lihatlah hidung anda. Apabila hidung seorang gadis disentuh lelaki, hidungnya akan kelihatan begitu merah.

Begitu juga dengan wajahnya. Ini kerana sensitivitinya terhadap sentuhan. Bagi yang tidak merah pada hujungnya apabila disentuh lelaki, ini bermakna dia telah hilang dara sensitif ( dara kecil ).

Mata
Bukan mudah untuk seseorang yang hilang dara ingin menyembunyikan identitinya dari diketahui lelaki yang pandai meneliti. Sebab itu adalah wajar jika kita menjaga maruah dan menundukkan pandangan dari panahan lelaki.

Terdapat tanda lebam atau bergaris di bawah kelopak mata seorang yang tidak berdara. Lebam ini tidak seketara lebam orang yang tidak cukup tidur. Hanya sedikit garis seakan-akan hitam meliputi bawah kelopak mata yang terlipat itu. Iaitu kedutan pada bawah mata jelas dilihat jika si gadis sudah hilang dara.

Gadis yang masih dara, matanya kelihatan berseri dan tiada tanda seperti hitam, lebam atau bergaris-garis halus. Sebaliknya di sekeliling matanya kelihatan rata dan apabila dia ketawa bahagian bawah matanya tidak menampakkan kedutan.

Namun begitu…

Tidak bermakna wanita yang tidak berdara telah hilang keseriannya Sebenarnya, wanita yang telah hilang dara adalah lebih cun daripada gadis. Tidak hairanlah sekiranya janda dan isteri orang semakin menjadi rebutan. ( tak caya tanya suami anda ).

Yang menghilangkan serinya wanita tidak berdara ialah, mereka melakukan perbuatan terkutuk dan maksiat.

Bagi wanita yang berumah tangga secara halal dan mempunyai suami yang memahami..mereka cun 100x ini kerana mengikut kajian,

Rambut Wanita
Rambut wanita lebih cantik dari rambut gadis sekiranya si suami selalu membelainya. Rambutnya semakin lembut dan menawan 100x. Pada wanita yang dah berumah tangga secara halal. Hanya pakai petua biologi dari suami anda. Ini juga akan menjamin keharmonian hidup. Bukan setakat rambut sahaja, malah bibir dan beberapa bahagian lain juga akan menjadi lebih cantik dengan bantuan suami.

Perut
Untuk pengetahuan anda, pada mereka yang biasa berhubung, perut akan sedikit membuncit. kerana perut melakukan daya aktif yang amat kuat dan menyebbkan sel-sel mengembang. Selain itu, tanda yang terdapat pada perut seperti alur garisan panjang dari dada hingga pusat dan dari pusat hingga ke faraj.

Jika tanda ini terputus pada bahagian bawah antara permukaan pusat dan faraj, ini bermakna, wanita itu tidak berdara. Faktor kehamilan juga merupakan sebab garis ini terbentuk. Namun, garisnya kelihatan lebih ketara.





Tuesday, December 6, 2011

Motor Cross (Part 1)

video



Latihan perlumbaan di Litar Padang Kerok Felda Taib Andak Kulaijaya di antara Izwan Ismail = Iwan (Modenas), bro Kodel (Honda Wave) dan Azlin Fizry A Razak = Olin (Yamaha 125 Z) ... Secara tidak langsungnya, ini adalah hobi masa lapang kami ... Hahahaha!!!

Tuesday, November 22, 2011

Apa pandangan mereka?

Pemain Antarabangsa Puji Malaysia [SEA Games 2011]




Korang mesti tidak percayakan ... permain2 terhandal dunia pun puji negara kita ... MALAYSIA BOLEH!!



Saturday, November 19, 2011

Puding DIRAJA

That Little Gerai adalah sebuah kedai makan western yang menyediakan puding DIRAJA pekan,PAHANG ... Walaupun aku dari Negeri Johor, aku rasa aku perlu rasa makanan tradisional melayu ni ... Serius aku puji, xde rasa hanyir telur pada makanan itu, aku xtahu mcmane ramuan dia yang ade buah prune, pisang kecik tp aku xtahu apa pisang tu (tp kawan aku kata pisang lemak manis) dengan susu cair ... yang bestnya ade "jala emas" ... wow!! bila rasa manisssssss jek ... tp sedap ...

19/11/2011 hari sabtu



Hikayat penuh ranjau - Wings



Sambil tu kita relax2 dengar lagu ni yek ... kita enjoy!!!




Tuesday, November 15, 2011

Bass (part2)

Ini dia ajar kita main bass ... dia tunjukkan kita skill bass terbaik daripada ladang getah swee lam ... serius ... tak percaya ... tengok muka aku yang kacak ni ...

Epic bass solo lesson

Bass (part1)

Aku sebenarnya teruja dengan cara dan skill brother ni main bass ... Oleh kerana itu aku paparkan video dia ni sebagai style teknikal bassnya yang unik ni ... jarinya pantas dan kuat ... pergh!!

Amazing Bass Guitar Player! Gustavo Dal Farra

Friday, November 11, 2011

Lagu cinta

Hahaha!! Ade2 jek komen budak ni ... layan ...


Kat Library Japan

Ada2 sahaja la ... ^___^ nak tahu klik jek video ni ... Nanti korang leh cerita kat aku balik ... Hahahaha!!!

Gaki no Tsukai - Silent Library (Japanese Game Show)


Tinggal Kenangan

Pejam celik pejam celik ... Aku sudah habis practical di Flextronics PTP ... Banyak memori indah didalam ingatan ... :) Aku digelar "budak video" di production, bila aku boring? ... aku suka makan lollypop dan choki2 ... haha!!








(Training and Development Department)


Tugas aku : Video Shooting, Editing Video, Making a poster, Backup file, Keep in data IPC exam, MLVK (setup function generator, signal generator, dc power supply dan oscilloscope), arrangement and refreshment event (Kaizen and the others) ... Banyaklah keje2 aku ... Korg nak tahu datang la Flextronics PTP ... hahahaha!!! Banyak soalan la korg ni ... Aku tahulah soalan korang, aku da tahu jawabannya ... Malas nak tulis panjang2 ... ^_^




Saturday, October 22, 2011

kisah phone

Padanlah selama ni The Rock dan Triple H asyik gaduh jek ... Rupa2nya pasal Handphone ... Hehehe!!!




temuramah bersama messi

Bagus gak kalau si Messi leh cakap Melayu kan? Hahahahaha!!! Tgk la ...


Sunday, October 9, 2011

Tuesday, August 30, 2011

Suasana Hari Raya

___█████████╲╲ ╭━━━━━━━━━━━━━━━━━╮
___█▄█████▄█╲╲ |Assalamualaikum!!!Selamat Hari Raya !
___█▼▼▼▼▼█╲╲╰┳maaf zahir dan batin ! (drpd : slay ♥)
__██▌_______ ██ ━╯╰━━━━━━━━━━━━━━━━━╯
___█▲▲▲▲▲█
___█████████
____██____██





Tidak lupa pula ... SELAMAT HARI MERDEKA ... MERDEKARAYA!!!

Wednesday, August 24, 2011

James Bond




Aku minat cerita James Bond ... Biasalah Hero siasat sana siasat sini tapikan kenapa Awek James Bond cantik2? Isk3x!! Tak puas hati aku ... Tapi bila dengar lagu dia, aku rasa diri aku James Bond la ... Hahahahaha!!!



Tuesday, August 16, 2011

In Flames - Only for the Weak

(We were to ourselves. Our strength will not increase but rather we seek to improve it. We also do not have much time to dilly-dally or lengthen wishful thinking. Do what is we can with the best. The more we do best what we are capable then our ability to grow. Our strength will increase along with prayer and repentance we are not complaining of feeling weak and us. If we are feeling weak so long, "Munajat" we commonly repent and seek forgiveness, open sheets of our lives there are new rail fertilising spirit soul and source of strength ... You read this lyric ...)

I can't tolerate your sadness,
'cause it's me you're drowning.
I won't allow any happiness,
'cause everytime that you laugh, I feel so guilty

Am I forced to have any regret?
I've become the lie, beautiful and free
In my righteous own mind
I adore and preach the insanity you gave to me

Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me

I've lost the ability to paint the clouds
'cause it's me you're draining
I'm stuck in this slow-motion dark day
'cause everytime that you run, I fall behind

And so I hear my voice again
The tale of the bitter man, here I am
Shake the silence and hear what it says
The tranquil pride that become the lie

Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate

Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me

Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate

Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
(Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate)


Monday, August 15, 2011

Silverchair - Learn To Hate

Jagalah hubungan anda semua jika kamu tidak jaga sebaik2nya ... Ia akan membinasa masa depan kamu ... Tapi bila aku fikirkan balik ... "Jgn salahkan takdir .. pencipta takdir tidak pernah buat silap" ..

I wanted to be friends with her too
So my relationship could be the same as yours
I hated everyone just like you
Hating you should be introduced as a new law

-chorus-
Take the time to learn to hate
Come and join the mass debate
Take the time, take the time
It's all uphill you've gotta climb

You betrayed all the trust I gave you
Now I need therapy to hate a little more
You cannot help me to forgive you
The drugs have given you all kinds of different sores

I hated everyone just like you
Hating you should be introduced as a new law

-chorus-

As you pump drugs into your bloodstream
I sit observing in disgust
Hoping that you will finally come clean
So I don't have to use this gun

-chorus-


Sunday, August 14, 2011

Dokken - Alone Again (HQ)

Sunyi kembali ...

I'd like to see you in the morning light
I like to feel you when it comes to night
Now I'm here and I'm all alone
Still I know how it feels, I'm alone again


Tried so hard to make you see
But I couldn't find the words
Now the tears, they fall like rain
I'm alone again without you
Alone again without you
Alone again without you

I said stay, but you turned away
Tried to say that it was me
Now I'm here and I've lost my way
Still I know how it feels, I'm alone again

Tried so hard to make you see
But I couldn't find the words
Now the tears, they fall like rain
I'm alone again without you

I tried so hard to make you see
But I couldn't find the words
Now the tears, they fall like rain
I'm alone again without you


Faster Pussycat - House Of Pain

Aku suka lirik lagu ni ... korang cuba baca liriknya ... sejak hidup aku kesunyian ... aku selalu mendengar lagu2 jenis slow ... nak buat macam mana ... sudah nasib aku ... terima aje la ...

It's a little past supper time
I'm still out on the porch steps
Sittin on my behind, waiting for you
Wondering if everything is all right
Momma said come in boy don't waste your time
I said I've got time will he be here soon
Five years old and talkin to myself
Where were you? Where'd ya go?
Daddy can't you tell?
I'm not tryin to fake it
And I ain't the one to blame
No there's no one home
In my house of pain
And I didn't write these pages and
My scripts been rearranged
No there's no one home
In my house of pain
No There's no one home
In my house of pain.

Wasn't I worth the time
A boy needs a daddy like a dance to mime
And all the time, I looked up to you
I paced my room a million times
And all I ever got was one big lie
The same old lie
How could you?

Well I was eighteen and still talking to myself
Where were you? Where'd you go?
Daddy can't ya tell?
I'm not tryin to fake it
And I ain't the one to blame
No there's no one home
In my house of pain
I didn't write these pages
And my script's been rearranged
No there's no one home
In my house of pain
No there's no one home
In my house of pain

I'm not tryin to fake it
And I ain't the one to blame
No there's no one home
In my house of pain
I didn't write these pages
And my script's been rearranged
No there's no one home
In my house of pain
no there's no one home
In my house of pain
(I'm alone again)
No there's no one home in my house of pain (x2)
(I'm alone again)
If I learned anything from this
It's how to live on my own!



Saturday, August 13, 2011

Suria Baja Hitam

Pernah tengok citer ni x kawan2 ...?? Sampai sekolah pun xnk pergi en en en ... hehehehe!!

Saturday, August 6, 2011

Laptop Battery Hack

Bateri Laptop boleh Hack ke? Amazing ... tp ni jenis lama ... yang baru camane? Test la ... Hahahaha!!!



Shit Steaks And Turd Burgers.

Saintis Jepun telah membuat Steak dan Daging burger daripada Tahi ... Saja ulangi cerita ini ...


Cinta Dusta- ella

Bila cinta kita didustai ... kita rasa kehilangan kepercayaan pada diri sendiri ... tapi aku memohon kepada Tuhan supaya diri aku ini menjadi kuat, dan itu adalah ujian dan dugaan yang hadir daripadaNya ... Percaya dan yakin pada diri sendiri ... Tuhan itu adil pada semua mahluk ciptaanNya ... Mesti ade hikmah yang berlaku ... Biarkan senyuman sahaja yang menahan hati, tapi tidak seorang pun tahu penyeksaan ini ...



(Ella - Cinta Dusta "Lirik")

Tiada kejujuran dan keikhlasan
Dalam perhubungan kita berdua
Aku bersungguh sungguh
Engkau hanya berdusta
Ingin mempersendakan cinta

Kau lahirkan kata yang dusta saja
Lalu kau singkirkan cinta ku yang setia
Ku terpedaya dengan segala kata janji
Hingga aku terlantar sepi

Mengapa kau berdalih
Mengapa kau tiada rasa sedih
Mengapa aku yang kau jadikan
Sasaran hidupmu

Usahlah kau teruskan
Menghancurkan hatiku ini
Cukup sekadar apa yang telah
Aku lalui selama ini

Keruntuhan cinta memangnya lumrah
Namun aku mampu mengatasinya
Kerana aku yakin serta mempercayai
Ada rahmatnya di balik ini




Friday, August 5, 2011

Sucker Head - Perang

Saya BENCI perang!!! Korang suka berperang?? Macamane kita nak elakkan peperangan ...?? Semuanya terletak pada diri kita semua ... tanya pada HATI ... semuanya ketentuan dan kepastian Tuhan yang Maha Esa ... Peace!!

Thursday, June 30, 2011

The Sins Of Thy Beloved - Pandemonium

Ini lagu kumpulan metal yang aku minat dan aku suka dengar ... kalau korang tak suka sudahlah ... aku aja nak dengar ... (maksud "The sins of thy beloved tu = bercinta dengan orang2 berdosa) .... hanya golongan tertentu jek dengar muzik ni ... hahahahaha!! nak tahu dengar ... aku suka muzik kumpulan metal ni ... \m/ glory to the brave ...

Rajnikant - Hero terhebat Part II

Rajnikant boleh baling duit syiling yang sangat luar biasa ... tak percaya lihatlah ... :D


Part III





Bersambung ...

Rajnikant - Hero terhebat ...

Rajnikant adalah hero pilihan aku ... sbb style dia lawan sangat relax sekali ... aku nak cuba test jadi macam dia ... korang tak percaya ... korang cubalah tengok sendiri ... gerenti korang tidak boleh lawan seperti dia ... tapi ini adalah sedutan filem lakonannya ... :D selamat menonton ...


Part I






Part II







Bersambung ....

Tuesday, June 28, 2011

Keamanan dijual, tapi siapa nak beli?

Bolehkah kamu meletakkan harga kepada keamanan?


Megadeth - Peace Sells ... But Who's Buying?


Monday, June 27, 2011

Lembu Ko

Teringat waktu aku berjalan2 bersama2 sahabat aku g paya kene kejar lembu ... padahal lembu tu tak kejar pun ... hahahaha!!!



Sunday, June 26, 2011

Gaban

Lagu ini telah ditranslatekan ke bahasa melayu ... Gaban Theme ... Teringat masa zaman persekolahan ... Hehehehe!!!

Saturday, June 25, 2011

BESKAL KESAYANGAN

Sebab basikal limited edition, Seorang sahabat menjadi mangsa kemarahan membernya sendiri ... Mesti mahal basikal tu ... Sungguh sedih cerita ini ...




Da' lama aku tak bikin blog aku ni ... ini sebab telur telur tu ...

Semenjak abis peperiksaan semester lepas bulan 5 ... aku tengah tunggu sebuah syarikat atau agensi kerajaan mengambil ku practical ... Banyak yang aku pelajari dengan perkara2 yang lepas dan aku harungi walaupun ia sangat pahit untuk ditelan ... So, mulai hari ni aku mulakan Blog aku dengan benda yang boleh aku ketawa dan diharap semua orang akan terhibur dengan lagu "telur telur tu" ... hehehehehe!!!

Wednesday, April 6, 2011

Perangai seorang "Sahabat Esemen" aku ... Kau memang ada kaitan dengan Hitler

Ada kalanya, kau seorang yang alim ulama ... aku respek kau ...
Ada kalanya, kau seorang yang bijak pandai ... aku suspek kau ...
Ada kalanya, kau seorang yang suka "sound orang" ... kau menang sebab aku malas nak layan tabiat kau ...
Ada kalanya, kau seorang yang suka bermuka2 dengan kawan2 lain ... aku pulak jadi mangsa orang tengah didalam hidup kau ya, kau yang cari pasal dengan kawan2 lain ... aku pulak kau kecam ya ...

Berubahlah wahai sahabat ... Kau pun tau perbezaan antara baik dan tidak baik ... Kau pulau aku daripada aku berkawan dengan kau ... tiada masalah bagi aku ... setakat esemen kau rasa kau boleh buat seorang diri ... kau buatlah ... sebenarnya semester ni aku "down semangat" nak belajar bukan sebab masalah kewangan, bukan sebab cinta aku dan bukan sebab keadaan di keliling aku ... tapi ia berpunca pada diri kau yang macam kanak2, ego dan suka membuat keputusan sendiri mengikut kepala dan hati kau ... fikir dengan otak kau, akal kan ada, hati kau letak mana ... kau buat kerja dan esemen tidak pernah pun bagitahu kami ... tiba-tiba kau sudah siap dan bila nak hantar aku jadi terpinga2 "bila dia buat?" .... sungguh kurang ajar ... aku macam tidak wujud bagi kau, kau nak jadi hero ... ambik la aku tak nak pun ... kau seorang planning yang sangat terbaik bagi aku, tapi kau sebenarnya seorang yang sangat tamak dengan ilmu ...

Wahai sahabat aku, kau kena ingat satu perkara, hari ni hari kau, nanti Allah akan terbalikkan kembali apa kau sudah buat pada orang lain ... Kau sebenarnya akan didalam dilema, kau sebenarnya menimbulkan masalah ini pada Aku, 2 orang sahabat aku dan sahabat yang rapat dengan aku dan kau sendiri ... Ingat aku nak selesaikan masalah kau dan 2 orang sahabat ni tapi aku sekali jadi mangsa sekali ... Nanti kau taulah akibatnya nanti ... Selepas ini, aku tak nak grouping dengan kau lagi wahai sahabat ... sebab kau rasa kau pandaikan ... kau kena ingat, kau pandai, tapi kau bukan seorang yang boleh menjaga hati kawan2 lain ... padanlah ramai kawan2 rapat kau kena pulau dengan kau ... Rupa2nya, memang sikap kau macam gini ... Umur baya lebih kurang adik kandung aku jek ... tapi perangai macam budak2 ...

Takpelah .. siap aje esemen ni ... kau akan ku debat nanti ... kita tunggu dan lihat ... kau seorang, kami ramai ... fikirlah ...



Daripada layan kau, baik aku layan muzik lagi bagus ...



Mandarin II L05 Group - Kuai Le Tian Tang

Pada suatu hari pada 4/4/2011 ... aku bersama2 kawan2 kelasku menyanyikan sebuah lagu di UniKL MIIT ... Persembahan kami xde buih sabun dan xde effect cinta sekali pun ...



LLS - Lambung - Lambung Smash Part 1

Pada suatu hari ... Hahahaha!!!



video



video

Saturday, February 12, 2011

Sepi membunuhku




Jika ada air mata yg ingin keluar ... Biarkanlah ia mengalir ... Usah ditahan!! Jgn dihalang!! Menangis bukan bererti kalah, malah bukan lemah. Sebaliknya menangis adalah terapi terbaik untuk ketahanan dan kekuatan diri..

sayangilah orang dihadapan kita sebelum ia meninggalkan kita buat selamanya......



Sepi membunuhku ....
Slay


Ku tak bisa ... Jauh ... Jauh ... Darimu ... (pergh!! terasa sampai ke urat sarat aku) lagu ni mmg best!! aku suka dengar drpd kumpulan rock indonesia "slank" ko tetap dihati aku ...


Friday, January 28, 2011

Takkan bermakna benih pastikan menjadi

Aznia sudah mati

Ketika cinta menjadi buta dan kau akan membuat aku melihat
Aku menatap mata seumur hidup kau
Sehingga aku tahu bahawa kau ada di sana untuk aku
Waktu demi waktu kau ada di sana untuk aku
Tapi tak ada lagi yang boleh membawa kau pergi
Kerana kau akan selalu mimpi aku menjadi kenyataan
Aku ingat kamu
Melalui malam tanpa tidur, melalui setiap hari tanpa henti
Aku ingin mendengar kau berkata aku ingat kau



Terima kasih (Lagu daripada kumpulan Rock Indonesia lagi : Jamrud)


Advertising